Maikel van der Aalst

Van der Aalst Fine Art biedt de tekening Vrouw met oorsieraad met veer online aan op hun website en op de website Collectioneurs, het verzamelaars platform om kunst te kopen en te verkopen, van antiek tot hedendaagse kunst. Hieronder een citaat uit de website.

‘Van der Aalst Fine Art is gespecialiseerd in Belgische en Nederlandse schilder- en tekenkunst uit de 19e, 20e en 21e eeuw. Ons aanbod wordt geselecteerd op kwaliteit, eventuele kunsthistorische waarde als ook op visuele aantrekkingskracht. Er wordt onderzoek gedaan naar ieder stuk en de conditie wordt zorgvuldig beoordeeld. Bij voorgenomen aan- of verkoop wordt op verzoek deskundig en onafhankelijk advies verstrekt met inachtneming van discretie en anonimiteit. Transparantie is daarbij onze kernwaarde.

Van der Aalst Fine Art is opgericht door Maikel van der Aalst. Na strategisch samenstellen van de eigen collectie op jonge leeftijd was te zijner tijd afstoten/ ontzamelen een logisch gevolg. Een goede verzameling wordt doorgaans continue gesublimeerd. Vervolgens heeft hij een periode ontwikkelingen meegemaakt in het galeriewezen als Salesmanager. Na het opdoen van deze waardevolle ervaring besloot Maikel van der Aalst als passionist zijn eigen pad te kiezen.’

Vrouw met oorsieraad met veer, grafiet op getint papier, 75,5 x 65 cm.