Afgelopen week ben ik opgenomen in het bestand van Dutch Master Painters, kunstmakelaars uit Roosendaal. Daar ben ik heel content mee. Zij slaan voor kunstenaars de brug tussen creëren, kijken en kopen. Dit moderne gilde maakt zich sinds 2013 sterk om de talenten van kunstenaars over de hele wereld zichtbaar te maken voor het kunstminnende publiek. DMP kent inmiddels een mooie mix van erkende grootmeesters, aanstormend talent en bijzondere lokale kunstenaars. Giséla in het Veld en Bert van Gerwen hebben inmiddels veel ervaring als galeriehouder en gastcurator in musea. Zij maken doorlopend tentoonstellingen in binnen- en buitenland en hebben een groot netwerk opgebouwd van kunstenaars en kunstinstellingen. Zij weten hierdoor zeer goed eigentijdse kunstenaars te koppelen aan potentiële liefhebbers/klanten.