Lijstenmakerij

Vijf van mijn doeken en panelen worden dit najaar ingelijst door Boselie van Boekel. Boselie van Boekel is al 35 jaar een begrip in de kunstwereld. Sinds 1979 maken zij handwerklijsten in elke gewenste stijl; ambachtelijk vakwerk met de kennis en kunde van nu. Daarnaast restaureert Boselie van Boekel kunstwerken, lijsten, meubilair en interieur en vergulden ze lijsten en interieur. In het atelier aan de Parklaan in ’s-Hertogenbosch bevindt zich een collectie van ruim 280 handwerklijsten. Dit zijn slechts modellen, want elke lijst is uniek. De lijsten worden stuk voor stuk handgemaakt, naast de afmeting zijn stijl, kleur en afwerking volledig vrij in te vullen. Boselie van Boekel levert ambachtelijk vak- en maatwerk.

Zodra mijn vijf doeken zijn ingelijst, gaan ze naar kunstkabinet Het Blaauw Laaken in Leusden.