Gedurende voorjaar, zomer en herfst 2019 maakte Gido Gil (eigenaar van Brandlangers) een fraaie, poëtische korte video, genaamd Verbeeld, over mijn werkzaamheden als kunstenaar. De bevlogen collega kunstschilder en goede vriend Frits Ottens zal tijdens de première een inspirerende korte inleiding houden. Het geheel wordt kunst- en sfeervol ingepakt door live poëzie van een dichter van dichterscollectief Proces Verbaal en Spaanse liedjes gezongen door singer-songwriter John B. Jones. Het geheel vindt plaats in de gezellige sixties-bar van de Paraplufabriek in Nijmegen.

Film still uit de korte documentaire Imagined van Gido Gil (Brandlangers), 2019.

Film still uit de korte documentaire Imagined van Gido Gil (Brandlangers), 2019.

Film still uit de korte documentaire Imagined van Gido Gil (Brandlangers), 2019.